Інгредієнти
Начос:
80 г борошна
110 г кукурудзяного борошна
120 г молока
1 ч. л. рослинного масла
0,5 ч. л. солі
0,5 ч. л. цукру
1 ч. л. паприки
0,25 ч. л. кайенского перцю (за бажанням)
Гуакамоле:
2 авокадо
30-40 г лимонного соку
1 зубчик часнику
1/2 маленької цибулини 🧅
базилік свіжий
сіль, перець
Домашні начос з соусом гуакамоле покроковий рецепт
Додайте рослинне масло.
Невеликими порціями введіть тепле молоко і замісіть м’яке нелипнущее до рук тісто.
2. Розділіть тісто на 2-3 частини. Кожну частину тонко розкачайте на папері для випічки або килимку, трохи присипаним борошном.
Розріжте тісто на трикутники.
3. Викладіть килимок (папір для випічки) з тістом на деко і випікайте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 5-8 хвилин.
Порада: після п’яти хвилин намагайтеся не відходити від духовки. Начос дуже швидко подгорают.
1. Цибулю подрібнити, часник пропустіть через прес.
Авокадо очистіть, наріжте на шматочки і помістіть в блендер. Полийте лимонним соком, додайте базилік.
2. Пробийте до потрібної вам консистенції. Можна залишити невеликі шматочки, а можна пробити до однорідної пасти.
Додайте цибулю, часник, сіль, перець, перемешайте.