Як зробити Домашні сочники з сиром з дитинства простий рецепт.
Інгредієнти
Тісто:
320г борошна
100г злив.масла
Щіпка солі
100г цукру ( не для солодкої випічки типу курника 50г)
1ч.л. розпушувача
3 ст. л. сметани
1 яйце
Начинка:
200г сиру
1 білок курячого яйця
2 ст. л. цукру
1 ст. л. сметани
Домашні сочники з сиром з дитинства покроковий рецепт
1. Тісто:
Яйце, сметану і цукор розбовтати виделкою. Сухі інгредієнти перетерти з маслом до стану хлібних крихт. Змішати з яєчною масою. Тісто покласти в холодильник на 30 мин.
Яйце, сметану і цукор розбовтати виделкою. Сухі інгредієнти перетерти з маслом до стану хлібних крихт. Змішати з яєчною масою. Тісто покласти в холодильник на 30 мин.
2. Начинка:
Все збити заглибним блендером до однорідності. Якщо начинка здасться вам рідкої, вмішайте 1 ст. л. борошна або крохмалю будь-якого. Духовку розігріти до 200°с. Розкачати тісто, вирізати з нього гуртки, на одну половину кружка покласти трохи начинки (у мене 1 ч. л.).
Все збити заглибним блендером до однорідності. Якщо начинка здасться вам рідкої, вмішайте 1 ст. л. борошна або крохмалю будь-якого. Духовку розігріти до 200°с. Розкачати тісто, вирізати з нього гуртки, на одну половину кружка покласти трохи начинки (у мене 1 ч. л.).
3. Закрити другою половиною, прищепити куточки, щоб сочник не розкрився в процесі випічки. Змастити поверхню жовтком або молоком. Випікати на промасленому пергаменті до золотистого кольору. Наслаждайтесь.