Домашні цукати з гарбуза в дегидраторе

Як смачно зробити Домашні цукати з гарбуза в дегидраторе простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

гарбуз

Домашні цукати з гарбуза в дегидраторе покроковий рецепт

1. Беремо гарбуз середньої щільності (волзька сіра наприклад), ріжемо кубиками близько 1 см, кладемо в пакет і прибираємо в морозилку на ніч. 🎃вранці дістаємо, висипаємо в миску, додаємо туди кокосового цукру 10% від ваги гарбуза. Протягом дня періодично помешиваем.
2. На ніч укладаємо в дегидратор, сушимо близько 10 годин при 45С. Смалываем ще трохи кокосового цукру і обвалюємо в ньому цукати. Виходить дуже смачно, але, звичайно, не так цукрово, як ми звикли чекати від цукатов.
3. Можна урізноманітнити смаки, додавши сік лимона, корицю, імбир, та навіть ефірні масла. Важливо: не беріть дуже соковиті гарбуза, з них цукати не вийдуть (сік сильно виходить і не виходять кубики, а які то шкурки😅).