Перець фарширований баклажанів з помідорами на зиму

Як зробити смачний Перець фарширований баклажанів з помідорами на зиму простий рецепт.

Інгредієнти

Болгарський перець – 2 кг
Баклажани – 1,5 кг.
Помідори – 2 кг
Часник – 2 голівки.
Цукор – 2 ст.
Оцет 9% – 1 ст.
Масло – 100 гр.

Перець фарширований баклажанів з помідорами на зиму покроковий рецепт

1. Я брала довільну кількість перцю і баклажанів! Більше, ніж зазначено в розкладці і маринаду робила в 2 рази більше. ⠀ Болгарський перець вимити, вирізати серединку і залити окропом на 15-20 хвилин для розм’якшення. Баклажани нарізати тонкими пластинками, посолити і залишити на 20 минут.
2. Потім баклажани промити, обсушити і обсмажити а сковороді в маслі. Коли баклажани охолонуть, змастити їх розчавленим часником і згорнути в рулетики. Отриманими рулетиками нафарширувати перець. Потім укласти фарширований перець в стерилізовані банки. ⠀
3. Далі готуємо маринад: помідори подрібнити в блендері або м’ясорубці. додати цукор, оцет і масло. ⠀ Проварити маринад 10 хвилин і пустувати їм фарширований перец.

4. Накрити банки стерилізованими кришками і поставити стерилізуватися. ⠀ Літрові банки стерилизовать 40 хвилин, після чого закатати і перевернути догори дном! Зберігаю в коморі. ⠀