Сире варення з фейхоа з цукром

Ура-ура, я зловила фейхоа 😁😁😁! Вам сире варення або варене 🤔🤔🤔😂? Я вирішила відразу всім догодити, а то ой-ой варити, як же вітаміни! Як зробити Сире варення з фейхоа з цукром рецепт простий. Треба варити правильно, тоді і збережеться без втрат, хоча це не точно 😂😂😂, воно летить із швидкістю звуку, і ще більше користі буде! Так що ловіть рецепти сирого варення та мармеладу, а далі самі вирішуйте, що приготувати, але настійно рекомендую придивитися до мармеладу – це 💣💣💣! Баночки беріть самі маленькі, так точно нічого не окислиться і не зіпсується! Відкрив і з’їв😁👌

Інгредієнти

200 р фейхоа
200 г цукру

Сире варення з фейхоа з цукром покроковий рецепт

1. Фейхоа помити, видалити квіточки і хвостики, обсушити на серветці. Подрібнити разом зі шкіркою будь-яким зручним способом. Я пустила в хід керамічну терку.
2. Якщо обсяги великі, то підійде блендер або м’ясорубка. Подрібнені фейхоа засипати цукром, перемішати і залишити на 2-3 години, щоб цукор растворился.
3. Банки (2 × 200 мл) з кришками помити і простерилізувати, розкласти варення, закрити і прибрати в холодильник. Зберігати можна 3-4 місяці, але краще їсти свежее😄👌