Цукерки або міні тістечка, як більше подобається, їх називай. Хрусткий шоколад з м’якою начинкою всередині😍 вони просто тануть на губах. Як зробити Домашні цукерки бананові в шоколаді рецепт простий.
Інгредієнти
▫️банан
▫️шоколад темний
▫️кокосове масло (вершки або какао-масло)
▫️волоські горішки
Домашні цукерки бананові в шоколаді покроковий рецепт
1. Банан нарізаємо кружечками, викладаємо на піднос і охолоджуємо в морозилці близько 10 хвилин. Шоколад розтоплюємо на водяній бані з кокосовим маслом, масла беремо стільки наскільки тонше хочемо покрити глазурью.
2. Більше значить тонше. Горішки подрібнюємо в крихту. ⠀ Лайфхак: щоб горішки не виділили масло при подрібненні, попередньо охолодивши їх у морозилці. Я коли роблю борошно з горіхів, поступаю так же.
3. Беріть на замітку! ⠀ Бананові кружечки занурюємо в шоколад і слідом в подрібнені горішки. Кладемо на піднос, охолоджуємо. ⠀ Готові цукерки зберігаємо в холодильнике.
Відео рецепт 👇