Легкий, ніжний і дуже смачний бісквітний рулет до чаю! 👌💣😋⠀Рецепт простий і дуже швидкий! 👌👏 Як зробити Домашній бісквітний рулет зі сметанним кремом і джемом рецепт простий.
Інгредієнти
Тісто:⠀
📌 Яйця-4 шт.⠀
📌 Цукор-80 г⠀
📌 Борошно-90 г⠀
📌 Вода кімнатної тем-ри-45 г⠀
📌 Розпушувач-1 ч. л.⠀
📌 Щіпка солі⠀
📌 Ванільний цукор-1 ч. л.⠀
⠀
І пропоную два варіанти крему на вибір.
⠀
Крем 1
📌 Сметана-400 г (дати)
📌 Ванільний цукор-1 ч. л.⠀
📌 Цукрова пудра-3 ст. л.⠀
⠀
Крем 2:
📌Маскарпоне-200 г
📌Вершки 33% – 200 мл
📌Цукрова пудра-3 ст. л.
⠀
Джем за бажанням, або які-небудь ягоди.⠀
Домашній бісквітний рулет зі сметанним кремом і джемом покроковий рецепт
1. Відокремити білки від жовтків. До білків додати дрібку солі і збити до перших пухирців. Далі поступово додати половину цукру від загальної кількості і збити до міцних піків.⠀ До жовтків додати ванільний цукор, що залишився цукор і збити до побіління маси, поступово додати воду, не перестаючи взбивать.
2. далі всипати просіяне борошно з розпушувачем і перемішати.⠀ Частинами ввести білки. Перемішати тісто до однорідності. Перекласти на деко, застелене пергаментом. Розрівняти і випікати при температурі 200 гр. 8-10 хв.⠀
3. Готовий корж відразу ж перекласти на чистий пергамент і скрутити в рулет.⠀ Приготувати крем. Для крему сметану відважити. Додати ванільний цукор і цукрову пудру. Добре перемішати віночком.⠀
4. Бісквітний корж розгорнути, змастити джемом і кремом.Згорнути в рулет. Прикрасити за бажанням. ⠀ Всім приємного чаювання, мої Хороші!!!
Відео рецепт 👇