Домашній рулет зі свинячої очеревини в духовці

Очманіло соковитий та смачний Домашній рулет зі свинячої очеревини в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Очеревина (у нас кінська, у конини жир не твердне, тому особливо смачно виходить)
Сіль
Перець
Часник

Домашній рулет зі свинячої очеревини в духовці покроковий рецепт

1. М’ясо гарненько натираємо сіллю, перцем і часником. Звертаємо в рулет і затягуємо туго мотузками у вигляді ковбаси. Лишаємо в такому вигляді на ніч мариноваться.

2. Можна тримати в холодильнику, а ми залишили вдома. На наступний день викладаємо рулет в рукав для запікання, зав’язуємо кінці пакету, робимо кілька проколів зверху зубочисткой.

3. І відправляємо в духовку запікатися на 3-3,5 години при 160′ За 10-15 хвилин до готування дати підрум’янитися при 180′ Далі дістаємо рулет з рукава і даємо добре охолонути. Нарізаємо на скибочки і подаємо до столу

Відео рецепт 👇