Як смачно зробити Домашній рибний паштет з копченої скумбрії простий покроковий рецепт.
Інгредієнти
скумбрія гарячого копчення – 2 шт
винний оцет – 1 ч. л
гірчиця діжонська або гостра – 1 ч. л
чорний перець
зелена цибуля
Домашній рибний паштет з копченої скумбрії покроковий рецепт
1. Французький багет розрізаємо на шматочки викладаємо на деко застелений пергаментний папером, Польова маслом і запікаємо при температурі 200° 5 хвилин. Тушки скумбрії розбираємо на філія і прибираємо косточки.
2. Перекладаємо в глибоку ємність додаємо білий винний оцет і діжонську гірчицю, після чого розминаємо вилкой.
3. Готовий паштет викладаємо на підсмажений хліб і посипаємо зеленою цибулею. Смачна рибна закуска на святковий стіл готова. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇