3 РЕЦЕПТ ШОКОЛАДНОГО КРЕМУ. Торт з шоколадним кремом це справжня насолода, згодні? 🤤Але знайти справді смачний і стабільний крем не так просто. Як зробити Домашній шоколадний крем для торта: мус, ганаш, крем-чіз рецепт простий. І помилка може дорого коштувати – зіпсований торт. 😔 Ділюся з вами моїми авторськими перевіреними рецептами, щоб уникнути розчарування і відразу приготували торт, від якого неможливо відірватися! Ставте 💜 за гарячу добірку.
Інгредієнти
Шоколадний мус
250гр вершків
100гр вареної згущенки
100гр шоколад темний
8-10 гр желатину
70гр вершковий сир
Збитий шоколадний ганаш
Вершковий сир 250 гр.
Кокосове молоко 100 гр.
Шоколадний ганаш
Вершки 250 гр.
Молочний шоколад 200 гр.
Шоколадний крем-чіз:⠀⠀⠀
180 гр. вершкового масла 82,5%
60 гр. цукрової пудри
2ст.л алкалізованний какао
450 гр. вершкового сиру
160 гр. шоколад темний + молочний(як любите)
90 гр. вершків
Домашній шоколадний крем для торта: мус, ганаш, крем-чіз покроковий рецепт
1. Шоколадний мус.
Вершки збити до легких піків, додати сир і згущене молоко, добре збити до однорідної маси, влити розтоплений шоколад розпущений желатин і додати до основної маси, взбить.
Вершки збити до легких піків, додати сир і згущене молоко, добре збити до однорідної маси, влити розтоплений шоколад розпущений желатин і додати до основної маси, взбить.
2. Шоколадний ганаш.
Спочатку готуємо ганаш: вершки доводимо до кипіння (до перших бульбашок). Виливаємо на шоколад. Добре перемішати і пробити блендером. Накрити плівкою в контакт, залишити на 8 годин у холодильнику для стабілізації. Потім збити міксером, починаючи з низької швидкості. Додати вершковий сир. Коли консистенція стане стабільною поступово додати кокосове молоко. Збити . Добре перемешать.
Спочатку готуємо ганаш: вершки доводимо до кипіння (до перших бульбашок). Виливаємо на шоколад. Добре перемішати і пробити блендером. Накрити плівкою в контакт, залишити на 8 годин у холодильнику для стабілізації. Потім збити міксером, починаючи з низької швидкості. Додати вершковий сир. Коли консистенція стане стабільною поступово додати кокосове молоко. Збити . Добре перемешать.
3. Шоколадний крем-чіз.⠀⠀
Вершкове масло з цукровою пудрою збити до білої пишної маси, додати вершковий сир. Додати ганаш. Для приготування ганаша шоколад залити вершками і добре розігріти до розчинення шоколаду. Всю суміш з ганашем знову добре взбить.
Вершкове масло з цукровою пудрою збити до білої пишної маси, додати вершковий сир. Додати ганаш. Для приготування ганаша шоколад залити вершками і добре розігріти до розчинення шоколаду. Всю суміш з ганашем знову добре взбить.