Також можна робити бутерброди на сніданок. Для бутербродів, просто додайте в неї сіль і зелень, або часник і спеції. Майте на увазі, що довго домашній сир із заморожених кисломолочних продуктів зберігати не можна. Максимум 5 днів в холодильнику. Чим замінити крем сирний крем сир, сир Філадельфія, в десертах? Готую м’який сирний сир з кефіру. Сьогодні я хочу з Вами поділитися бюджетним варіантом приготування м’якого сирного сиру Філадельфія. Цей крем сир не гірше оригіналу. Для випічки і десертів він підходить ідеально.
Інгредієнти
Кефір (у мене 3,2% жирності) – 2 літра
Вага сиру – 580 грам
Домашній сирний сир із замороженого кефіру покроковий рецепт
Якщо він у Вас в таких коробках, як у мене, то просто зрізаємо верхівку і залишаємо розморожуватися приблизно на 5-6 годин при кімнатній температурі. Якщо у пакетах, то можна перекласти в каструлю. Коли кефір частково розморозиться, переливаємо його в друшляк, застелений марлею. Марлю потрібно скласти не менш, ніж в 4 шари. Не забудьте підставити ємність, в яку буде стікати сироватка. Накриваємо кефір марлею і залишаємо до повного розморожування при кімнатній температуре.
Відокремилася сироватка також використовується в приготуванні млинців, пирогів і навіть хліба. За смаком трохи відчувається кефірна кислинка. Якщо Вам це не подобається, то можна приготувати з ряжанки. Я готувала пиріг з нектаринами і сирною начинкою. Використовувала саме цей сирний сыр.
Цієї кількості вистачить для приготування великої чізкейку. Подивіться, яка у нього текстура. Однозначно рекомендую приготувати такий бюджетний аналог кисломолочного сиру. Для бутербродів, просто додайте в неї сіль і зелень, або часник і спеції. Майте на увазі, що довго домашній сир із заморожених кисломолочних продуктів зберігати не можна. Максимум 5 днів в холодильнику. Приємного аппетита!