Домашній торт Орео шоколадний простий рецепт. Неймовірно ніжний і дуже смачний!
Інгредієнти
Коржі:
✅Борошно-300 г
✅Цукрова пудра-150 г
✅Вершкове масло-255 р
✅Жовтки-3 шт.
✅Какао-60 г
✅Розпушувач-7 р
✅Сіль-щіпка
⠀
Крем:
✅Молоко-350 мл
✅Цукор-180 г
✅Крохмаль кукурудзяний-35 р
✅Яйця-2 шт.
✅Масло вершкове-75 г
✅Вершки 33% – 200 мл
✅Ванільний цукор-1 ч. л.
⠀
Діаметр коржів 18 см
Домашній торт Орео шоколадний покроковий рецепт
1. У мене вийшло 9 коржів. 1 корж і трохи обрізків пішло на обсипання. ⠀ Кількість інгредієнтів для крему я збільшила на 1/4 частину, щоб залишилося на покриття торта. ⠀
2. Можна приготувати ганаш: шоколад-250 г, вершкове масло-125 р. Розтопити шоколад в мікрохвильовці імпульсами. Додати м’яке вершкове масло і збити миксером.
3. Обмазати торт ганашем. ⠀ Весь процес приготування докладно показала на видео.
4. Якщо залишилися якісь питання, то задавайте в комментариях.
Відео рецепт 👇