Домашній торт Вупі Пай

Усім добрий день друзі 🌸 Ділюся з вами рецептом смачного тортика вупі ☺️ Домашній торт Вупі Пай простий рецепт.

Інгредієнти

Яйця-4 шт
Цукор-180 г
Вершкове масло-80 г
Шоколад-180 р
Борошно-200 г
Розпушувач-20 р
Какао-20 г
Для крему:
Вершки-350 р
Сирний сир-750г
Цукрова пудра-150 г

Ганаш:
Вершки-100 г
Шоколад-100 г

Домашній торт Вупі Пай покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром, шоколад розтоплюємо з маслом і з’єднуємо обидві суміші. В окремій чашці змішуємо сухі інгредієнти. Додаємо в рідкі. Малюємо коло з допомогою форми або карандашом.

2. Розподіляємо тісто. Я ділила на 4 частини. Випікаємо кожен корж 10 хвилин при 180 градусах. Для крему збиваємо вершки з цукровою пудрою, додаємо сирний сыр.

3. Збираємо торт. Для ганаша перемішуємо вершки з шоколадом. Поливаємо ганашем торт. Прикрашаємо як вашій душі завгодно. Прибираємо в холодильник мінімум на 2 години, щоб просочився. Всім приємного апетиту!

Відео рецепт 👇