Домашній Зефір Банан Маракуйя

Як приготувати смачний Домашній Зефір Банан Маракуйя рецепт простий. Поєднання тропічного фрукта з хорошою кислинкою яскравим ароматом чудово поєднується з ніжним бананом. Я робила цей зефір перший раз разом з вами в ефірі😉

Інгредієнти

Нам буде потрібно:
40 г м’якого банана
80 г білка
100 г цукру
Поміщаємо в діжу міксера і починаємо збивати поступово збільшуючи обороти міксера.

Для сиропу:
80 г пюре маракуї
80 г яблучного пюре
300 г цукру
100 г води
11 г агару силою 900

Домашній Зефір Банан Маракуйя покроковий рецепт

1. Зефір за цією технологією виходить більш ніжний і повітряний, ніж за заварний. ⠀ Варимо Сироп до 102 – 103 градусів за термометру або 2-3 хвилини з моменту закипання;
2. Пюре з білком важливо збити до мах щільності; Якщо використовується агар іншої сили його потрібно перерахувати;
3. Сирий білок можна замінити сухим – альбуміном, для цього його необхідно відновити раніше в теплій воді. Для цієї порції такі: 10 г альбуміну + 60 г воды.