Домашня аджика з червоного перцю солодкого на зиму простий рецепт.
Інгредієнти
Помідори – 1,5 кг,
Перець червоний солодкий – 500 гр.,
Перець гострий ( стручковий) – 70 гр.,
Морква – 300 гр.,
Часник – 70 гр.,
Масло рослинне – 100 мл,
Червоний перець ( сухий гострий) – 1 ст. л
Цукор – 2 ст. л (за смаком)
Сіль – 1,5 ст. л.,
гостра Аджика – 1 ч. л.,
Лимонна кислота – 1/3 ч. л.,
Домашня аджика з червоного перцю солодкого на зиму покроковий рецепт
1. Як готується, розповіла детальніше на відео. Зберігаємо в холодному приміщенні, але краще в холодильнике.
2. Аджика по цьому рецепту виходить гостра, якщо не любите сильно гостре то зменшіть червоний перець 🌶.
3. Така аджика хороша до м’яса, до макаронів, її можна додавати в супи, в піцу та й просто намазати на хліб 🍞.
4. Всім хто буде готувати приємного апетиту 😘.
Відео рецепт 👇