Як зробити домашню буженину з свинини у фользі в духовці класичний рецепт простий.
Інгредієнти
▪️Свинина ( м’якоть) 1 кг
▪️Сіль 1ч.л.
▪️коріандр 1ч.л.
▪️паприка 2 ч. л.
▪️хмелі сунули 1ст.л.
▪️чорний перець
▪️Сушені томати 1ст.л
▪️майонез або гірчиця 2-3 ст. л.
Домашня буженина з свинини у фользі в духовці покроковий рецепт
1. М’якоть свинини промиваємо, обсушуємо рушником. Обрізаємо прожилки по краях, надаючи однакову форму всьому шматку м’яса. В тарілці змішуємо всі спеції, додаємо гірчицю або майонезом. Шматок м’яса гарненько натираємо спеціями зі всіх сторон.
2. Щільно Загортаємо в подвійну фольгу і відправляємо маринуватися на кілька годин у холодильник, у мене не було довго, тому я замаринувала всього 30 хвилин. Буженина у фользі буде нудитися в духовці не менше 70-80 хвилин при 200 град.
3. Що б домашню буженину можна було тонко нарізати, її потрібно вийняти з бульйону, що утворився і остудити в холодильнику. Соус бажано підібрати такий, що б смак м’яса не перебивав, а лише підкреслював. Наприклад, брусничний. Рецепт наступним посте.
Відео рецепт 👇