Вийшло дуже соковито і смачно! Мені дуже цікаво, а які інгредієнти додаєте ви?
Інгредієнти
Кура грудка 700 гр
Лаваш 2 уп
Огірки 100 гр
Томат 200 гр
Капуста червона 150 гр
Соус:
450 гр Сметана 20%
Огірки 100 гр
Петрушка 20 гр
Часник 3 зуб
Сіль перець за смаком
Приправи східні(Зіра, куркума, мускатний горіх.)
Грамовки на 3 шавермы🤩
Домашня шаверма за питерски покроковий рецепт
1. Першим робимо соус, додаємо сметану, дрібно нарізаний часник, огірок соломкою або кубиками, солимо, перчимо до смаку, додаємо трохи соку лимона, східні прянощі, січену улюблену зелень, і все перемішуємо, соус готов.
2. Далі робимо м’ясо, курячу грудку, розрізаємо навпіл уздовж, обсмажуємо в рослинному маслі на середньому вогні з двох сторін, у мене пішло приблизно 8-10 хвилин, паралельно подготавливаем.
3. Овочі, нарізаємо, огірок, томат, червону капусту соломкою, і укладаємо на лаваш, поливаємо зверху соусом, не шкодуємо, і укладаємо курочку, загортаємо шаверму, і смажимо на сковорідці на вогні трохи вище середнього, з усіх сторон.
4. Шаверма «По-Питерски» готова, вийшло дуже соковито, і шалено смачно 🤤
Відео рецепт 👇