Як приготувати смачне домашнє лечо з томатів, перцю і часнику на зиму рецепт простий.
Інгредієнти
Перець болгарський-2 кг
Томатний сік або томат-1,5 л
1 головка часнику
Олію соняшникову-250 мл
Сіль-1,5 ст. л
Цукор-3 ст. л
Оцет 9%-4,5 ст. л
Домашнє лечо з томатів, перцю і часнику на зиму покроковий рецепт
1. Перець очистити, нарізати великим кубиком. Часник дрібно нарубати. Томатний сік довести до кипіння, додати сіль, цукор, олію, оцет і часник. Потім додаємо перец.
2. Не переживайте що перцю на початку здається дуже багато, він дасть сік і все поміститься. Варимо 15-20 хвилин, помішуючи. Але обов’язково стежте, що б перець не переварить.
3. Розливаємо в стерилізовані банки, закатуємо кришками, перевертаємо, накриваємо пледом і залишаємо на сутки.