Донський салат з огірками, помідорами і перцем на зиму зі стерилізацією

Як зробити заготовку: донський салат з огірками, помідорами і перцем на зиму класичний зі стерилізацією простий рецепт в банках. Готую в літрових банках.

Інгредієнти

На одну банку:
2 огірка
3-4 щільних середніх помідора
1 солодкий перець
2 невелика цибулина
1-2шт лавровий лист
4-5 перець горошком

Розсіл На 1 літр води
40г цукор
20 г сіль
1стл оцту 70%

Донський салат з огірками, помідорами і перцем на зиму зі стерилізацією покроковий рецепт

1. На дно банки: лавровий лист і перець горошком. Нарізаю овочі, викладаю в чисті банки шарами: Огірок, помідор, цибуля, перець. Повторяю.

2. Заливаю гарячим розсолом. Ставлю стерилізувати, прикривши крышками.

3. З моменту початку кипіння 15 хвилин підтримуємо кипіння в банках, після закручуємо. Під плед і остужаем.