Як зробити Експрес без дріжджів на кефірі з родзинками простий рецепт 🤗 Відмінні паски виходять за цим рецептом! Оцінила вся сім’я😋 Софі теж їла з задоволенням! Без дріжджів і яєць, але отримуються трохи вологим і дуже смачними!
Інгредієнти
Виходить 3 невеликих паски.
🔸борошно – 150 г
🔸кефір (кімнатної температури) – 250 мл
🔸масло вершкове – 50 г
🔸цукор – 90 г
🔸сода – 0,5 ч. л.
🔸родзинки – 50 р
🔸лимон – 0,5 шт.
🔸куркума – на кінчику ножа
Експрес без дріжджів на кефірі з родзинками покроковий рецепт
1. Ізюм залийте окропом і залиште на 7 хвилин, промийте. Просушіть. У миску просіяти борошно разом з содою. Додайте кефір і добре вимісіть тесто.
2. В іншій мисці змішайте розтоплене вершкове масло, цукор, куркуму і цедру лимона (шкірку натріть на дрібній тертці). Цю суміш додайте в тісто і гарненько перемешайте.
3. Додайте родзинки, перемішайте і розкладіть по формах. Форми заповнити на 1/3. Випікайте паски в розігрітій до 180 С духовці приблизно 40-50 хвилин. Час залежить від потужності духовки і розміру формочок. Глазур і декор з желанию.