Саме еластичне тісто для вареників і пельменів. З таким тестом працювати просто одне задоволення, оцет надає їй еластичність, при цьому ніяк не впливає на смак.
Інгредієнти
Склянка 250 р
🌺 3 ст борошно (480г)
🌺 -/+ 0,5 ст вода (-/+125 – 150 мл)
🌺 1 шт яйце
🌺 0,5-1 чл сіль
🌺 1 ст л оцет 6%
Начинка: ягода+ цукор
Еластичне тісто для вареників і пельменів покроковий рецепт
1. Борошно змішуємо з сіллю, додаємо яйце, оцет і воду, замішуємо тісто. При замісі воно туге, даємо йому відпочити мінімум 30 минут.
2. Формуємо вареники, начинка будь-яка на ваш вкус.
3. Відварюємо до готовности.