Фаршировані баклажани ❤ ⠀ Всім добрий вечір, мої дорогі 🥰 ⠀ Сьогодні ділюся з вами дуже смачним блюдом. Всім раджу приготувати. Дуже багато запитують про приправи. Як зробити Фаршировані баклажани з фаршем, помідорами і перцем на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
Маленькі баклажани
М’ясний фарш
помідори
болгарський перець
ріпчасту цибулю
Сушений Базилік
Приправи
рослинна олія
Фаршировані баклажани з фаршем на сковороді покроковий рецепт
1. Баклажани обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін. Знімаємо верхню шкірку і ложкою робимо поглиблення, щоб посередині покласти фарш. (Фарш я додала також цибулю, сіль, перець) ⠀
2. Викладаємо в середину баклажан фарш, зверху нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю, помідори кільцями, болгарський перець соломкою, приправи (у мене червоний мелений перець, чорний мелений перець , сіль по вкусу.
3. Накриваємо і варимо до готовності нашого фаршу. ⠀ Як тільки помідори випустять свій сік додаємо базилік, накриваємо кришкою і варимо до готовності. В процесі варіння, перевіряйте сіль за смаком. Варимо на повільному огне.
Відео рецепт 👇