Фаршировані овочі з фаршем і рисом

Як смачно зробити Фаршировані овочі з фаршем і рисом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це дуже смачно, це найпростіший рецепт і один з найбільш смачних! Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю або обід для своєї родини, то це ідеальний варіант!

Інгредієнти

1 качан капусти вагою 1 кг
2-3 середнього розміру томату
2 середніх баклажана
10 болгарських перчинок

НАЧИНКА:
180 г рису
3 цибулини
1 кг свино-яловичого фаршу
сіль — за смаком
кінза, кріп
мелений чорний перець — за смаком
не забудьте щіпку ❤️
3 помідори або 2 столові ложки томатної пасти і 100 мл води

Фаршировані овочі з фаршем і рисом покроковий рецепт

1. Замішуємо фарш з любов’ю і через м’ясорубку, фарш, цибулю, вершкове масло, сіль/перець як ви любите і не багато води. Зелень дрібно нарізаємо і змішуємо все це з рисом.

2. Готуємо овочі для фарширування, опустошаем серединки на перці, баклажані і томаті (нутрощі томату залишаємо для підсумкової заливки).

3. Фаршируємо овочі і складаємо в каструлю, як на відео. І відправляємо на плиту на 40 минут.

Відео рецепт 👇