Фарширований перець з овочами, рисом і фаршем в каструлі простий рецепт.
Інгредієнти
Фарш
Болгарських перці
Рис
Цибулю
Кріп
Картопля
Помідор
Томатної паста
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія
Вода
Фарширований перець з овочами, рисом і фаршем в каструлі покроковий рецепт
1. До фаршу додаємо томати, промитий рис, кріп, солимо перчимо за смаком. У перців очищаємо хвостики, очищаємо від насіння і щільно начиняємо фаршем.
2. В розігрітій олії обсмажуємо цибулю, додаємо помідори і томатну пасту, солимо перчимо і додаємо за смаком картошку.
3. Далі викладемо наші перці, додаємо воду, і залишаємо під кришкою на середньому вогні 25-30 минут.
Відео рецепт 👇