Як зробити смачне Філе індички в вершково сирному соусі на сковороді рецепт простий. Шалено смачна і ніжна індичка виходить , і гарнір підійде будь 😋
Інгредієнти
Кбжу : 102/12.6/4.2/3.3
Філе грудки індички – 400г
Перець болгарський/раміро – 1 шт.( 166г) Часник – 1 зуб.
Вершки 10% – 250мл
Сир пармезан – 20г ( можна замінити на легкий )
Борошно рисова ц/з – 1 ч. л.( 6 г)
Копчена паприка – 1 ч. л.(6 г)
Петрушки – 10г
Вода – 70мл
Сіль і перець за смаком
олія оливкова -3 г
Філе індички в вершково сирному соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Нарізаємо перець соломкою. Розігріваємо сковорідку, додаємо масла, перець обсмажуємо, помішуючи, протягом 3 хвилин на сильному вогні.
Індичку нарізаємо соломкою, додаємо до перцю. Обсмажуємо хвилини 2 і зменшуємо вогонь до среднего.
Індичку нарізаємо соломкою, додаємо до перцю. Обсмажуємо хвилини 2 і зменшуємо вогонь до среднего.
2. У сковорідку влити вершки, в воду додати борошно і добре перемішати, додати так само в сковорідку. Додай паприку і добре перемішай.
Тепер тертий сир. Сіль і перець. Уварюємо постійно помішуючи хвилини 3.
Тепер тертий сир. Сіль і перець. Уварюємо постійно помішуючи хвилини 3.
3. Нарізаємо петрушку і часник. Додаємо в сковорідку і готуємо ще 1-2 хвилини на середньому вогні, постійно помішуючи. Подаємо з будь-яким гарніром , у мене кіноа . Посипаємо рубаною петрушкою зверху і насолоджуємося 😋