Фісташковий крем для десертів: еклерів і тістечок шу

Обіцяла розповісти рецепт начинки для шу фісташка 🥰 Простий, виразний смак, класичне поєднання 👌🏻 Зберігайте і готуйте із задоволенням, сезон полуниці вже зовсім скоро ❤️🍓 Як зробити Фісташковий крем для десертів: еклерів і тістечок шу рецепт простий.

Інгредієнти

– 3 г желатину + 15 г води
– 120 г вершків 30-35%
– 20 г яєчних жовтків
– 10 г цукру
– 20 г фісташкової пасти
– 120 г маскарпоне

Фісташковий крем для десертів: еклерів і тістечок шу покроковий рецепт

1. Фісташковий крем: Замочити желатин у воді. У сотейнику змішати вершки, жовтки і цукор. На помірному нагріванні і при постійному помішуванні довести суміш до 80°С. Зняти з нагріву, додати набряклий желатин і фісташкову пасту.
2. Об’єднати заглибним блендером до об’єднання і гладкості. Накрити харчовою плівкою в контакт, охолодити 2 часа.
3. Змішати з маскарпоне, повернути в холодильник до використання. Перед застосуванням збити. Відсадити в порожнину шу або эклера.