Французька бутерброд сендвіч Крок мадам з яйцем

Як зробити Французький бутерброд сендвіч Крок мадам з яйцем простий рецепт.

Інгредієнти

Кілька скибочок хліба
Сир
Шинка
М’яка гірчиця
Сир – у мене була моцарелла для піци, але підійде будь-який
Яйце

Для соусу бешамель:
1 ст ложка борошна
1 ст ложка вершкового масла
Склянку молока
Мускатний горіх – щіпка
Сіль – щіпка

Французька бутерброд сендвіч Крок мадам з яйцем покроковий рецепт

1. На розігрітій сковороді підсушує хліб з невеликою кількістю масла (можна без).

2. Варимо соус бешамель: розтоплюємо вершкове масло, з’єднуємо з борошном, добре перемішуємо, вливаємо частина молока, уварюють, перемішуємо вінчиком, щоб не було грудочок. Вливаємо інше молоко. Якщо соус надто густий, додаємо ще молока.

3. Збираємо сендвіч: хліб, гірчиця, сир, шинка, сир, хліб і поливаємо соусом. Соус повинен бути злегка остигнув і густым.

4. Посипаємо сиром, запікаємо в розігрітій до 180′ духовці до злегка темної кірочки. Викладаємо зверху смажене яйце і подаємо, вот.

Відео рецепт 👇