Всім привіт! 🙋♀️Сьогодні приготуємо легкий і смачний фруктовий торт Шоколад-Персик рецепт простий!
Інгредієнти
на торт 16 см, висота 10-11 см
бісквіт:
яйця 4 шт
цукор 180 р
розтоплене масло 100 г
какао 20 р
борошно 130 г
кукурудзяний крохмаль 50 г
розпушувач 8 р
персикова начинка:
желатин (220 bl) 3 р
вода 18 р
консервовані персики(для пюре) 200 г
консервовані персики (шматочки) 80 р
сироп від персиків 45 р
цукор 30 г (за смаком)
кукурудзяний крохмаль 7 р
крем:
сирний сир 200 р
вершки 33% 75 р
цукрова пудра 30 г (за смаком)
желе:
желатин-4 г (220 bl)
вода 20 р
персиковий сироп 150 р
персики 150 р
Просочення:
сироп від персиків 50 г
Фруктовий торт Шоколад Персик покроковий рецепт
1. Бісквіт. Яйця і цукор збити 10 хвилин. Остигле розтоплене масло додати до яєць і перемішати на низькій швидкості. В окремій чашці змішати борошно, какао, крохмаль, розпушувач. В кілька етапів додати сухі інгредієнти до яєць і акуратно перемішати. Випікати бісквіт при температурі 170 градусів 35-40 хвилин до сухої шпажки. Розрізати на 3 коржа.
2. Желатин замочити у воді. У сотейнику змішати цукор персики, сироп і пробити блендером в пюре. Додати кукурудзяний крохмаль, перемішати і поставити на середній вогонь. Масу довести до кипіння і варити 1 хвилину. Пюре остудити 5 хвилин, потім додати желатин і перемішують до його розчинення. Додати шматочки персиков.
3. Кільце обернути фольгою вставити перший корж, вкласти персикову начинку і зверху покласти другий корж. Залишити просочуватися при кімнатній температурі хвилин на 20.
4. Крем. Збити сирний сир, цукрову пудру і вершки до пишного стабільного крему. Відсадити Крем поверх другого бісквіта і зверху укласти третій бісквіт. Просочити і покрити тонким шаром крема.
5. Желе. Желатин замочити в холодній воді. Набряклий желатин розпустити і змішати з сиропом кімнатної температури. Персики нарізати скибочками і викласти на торт. Потім акуратно залити желе. Готовий торт поставити в холодильник на 3-4 часа.