Як смачно зробити з фаршу Фрикадельки і цвітної капусти в грибному соусі з вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ці фрикадельки – з секретом, вони складаються не тільки з м’ясного фаршу, але і з добавки асорті овочів. У вас в якості наповнювача можуть виступати як моноовощи.
Так і суміш різних овочів по вашому смаку, особливо якщо ви хочете додати овочів в дитячий раціон. Я раджу робити соус з лісовими грибами, якщо ви любите насичений грибний смак, а якщо вам подобається вершковий соус з легким грибним духом – додавайте печериці, енокі, устричні гриби.
Так і суміш різних овочів по вашому смаку, особливо якщо ви хочете додати овочів в дитячий раціон. Я раджу робити соус з лісовими грибами, якщо ви любите насичений грибний смак, а якщо вам подобається вершковий соус з легким грибним духом – додавайте печериці, енокі, устричні гриби.
Інгредієнти
500 г фаршу (будь-якого)
1 столова ложка оливкової олії 1/2 пора
1 невелика морква
200 г цвітної капусти
2 зубчики часнику
1/2 чайної ложки сушеного орегано
Рубана зелень
2 ст. л різаного цибулі
Перець чорний мелений
Для соусу:
1 дрібна цибулина
вершки 20% – 200 мл
часник – 2 зуб
сир сирний – 80 р
сіль за смаком
Фрикадельки з фаршу і цвітної капусти в грибному соусі з вершками покроковий рецепт
1. На сковороді на оливковій олії обсмажити до прозорості цибулю, додати терту моркву і подрібнену в блендері цвітну капусту. Додати роздавлений часник, сіль, перець, орегано сушене і перець. Овочі обсмажити протягом приблизно 5 хвилин. Додати рубану зелень, фарш, перемішати, приправити сіллю і перцем.
2. Сформувати фрикадельки, обсмажити з обох боків до рум’яної скоринки Розігріти духовку до 200 С. Для соусу: Нашаткувати цибулю, гриби подрібнити в блендері в крихту (я подрібнювала заморожені білі гриби). Обсмажити цибулину, засипати гриби або грибну крошку.
3. Протушкувати їх 5 хвилин, помішуючи. Додати вершки, сіль, довести до кипіння, додати сирний сир, розмішати. У кінці покласти роздавлений часник. Зняти з огня.
4. Розкласти у вогнетривку форму фрикадельки, залити соусом і запікати 20-25 хвилин. Подавати з гарніром або з салатом як самостійне блюдо.