Як зробити смачні домашні фрикадельки з фаршу у вершковому соусі на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
• 400 г фаршу
• 1 яйце
• 1 цибулина
• 1 зубчик часнику
• 4 ст. л. панірувальних сухарів
• пучок зелені
• сіль, перець, спеції
Для соусу:
• 1 ст. л. вершкового масла
• 1 ст. л. борошна
• 100 мл вершків 20%
• 350 мл води
• сіль, перець
Фрикадельки з фаршу у вершковому соусі на сковороді покроковий рецепт
1. До фаршу додати яйце, панірувальні сухарі, подрібнену цибулю і часник, дрібно нарізану зелень, сіль, спеції, перемішати. Сформувати фрикадельки, обсмажити, прибрати з сковороды.
2. На цій же сковороді розтопити вершкове масло, всипати борошно. Поступово вливати вершки, помішуючи, щоб не було грудочок борошна. Додати сіль, перець, перемішати соус.
3. Повернути в сковороду обсмажені фрикадельки, перемішати, тушкувати 15 хв. Подавати можна з будь-яким гарніром: рисом, картопляним пюре.