Ганаш для макаронів Пармезан Мед простий рецепт 👌 Благородний, пікантний смак сиру і насичений аромат меду – класичне поєднання, яке нікого не залишить байдужим 💕
Інгредієнти
На 18-20 тістечок нам знадобиться:
🥛Вершки від 33% 70 гр
🍯Мед 20 гр
🧀Пармезан 30 гр
🍫 Білий шоколад 110 гр
Ганаш для макаронів Пармезан Мед покроковий рецепт
1. Натираємо сир на дрібній тертці, призначеної для пюре. Додаємо сир в гарячі вершки і перемішуємо поки сир не растворится.
2. Додаємо мед і шоколад. Розтираємо силіконової лопаткою до повного розчинення ингредиентов.
3. Переливаємо в плоский посуд і накриваємо плівкою в контакт. Відправляємо в холодильник на стабілізацію приблизно на 6 часов.