Імбирне печиво зі спеціями в духовці

Рецепт імбирного печива (пряників) 😍 Не забудьте сказати «спасибі» поділитися в коментарях і зі мною результатами ❤️🎄 Як зробити Імбирне печиво зі спеціями в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

500 г борошна (може знадобитися трохи більше)
60 г яйця (1 шт)
200 р цукру
80 г теплої води
100 г вершкового масла
40 г меду
3 г соди

Мелені спеції: імбир, кориця, гвоздика, імбир, мускатний горіх – за бажанням

Імбирне печиво зі спеціями в духовці покроковий рецепт

1. Розтоплюємо цукор до карамельного кольору, його можна акуратно помішувати. Знімаємо з вогню, чекаємо хвилинку і вливаємо теплу воду, помішуючи віночком. Додаємо розтоплене масло, знову перемішуємо. Додаємо соду і спеції, суміш почне трохи пузыриться.

2. Охолоджуємо до кімнатної температури, додаємо мед, яйце і знову заважаємо. Всипаємо борошно в 2-3 прийоми, добре вимішуємо тісто руками. Якщо воно сильно липне до рук, то додаємо трохи більше муки.

3. Прибираємо в морозилку на 2-3 години. Розкачуємо тісто на силіконовим килимку або пергаменті, вирізаємо пряники і випікаємо при 180 ° С протягом 6-7 минут.

Відео рецепт 👇