Ганаш на білому шоколаді для макаронів

Як смачно зробити Ганаш на білому шоколаді для макаронів простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Ганаш для макаронів:
– 200г Білий шоколад 32-34% какао-масла
– 100г Вершки 33%
– 30г Масло Вершкове 82%

Мандаринова начинка:
– 100г Пюре мандарина
– 20г Цукру
– 2г Пектин NH

Ганаш на білому шоколаді для макаронів покроковий рецепт

1. Вершки нагріти до кипіння – вилити на шматочки шоколаду Пробити блендером до однорідності, остудити до температури 35-39 градусів Ввести Вершкове масло кімнатної температури – Пробити блендером

2. Вилити в миску з широким дном, щоб крем був тонким шаром Накрити плівкою в контакт, прибрати в холодильник на 2-3 години для стабілізації Після стабілізації використовувати відразу. ЗБИВАТИ НЕ ПОТРІБНО! Зберігання: В герметичній упаковці, у холодильнику до тижня, в морозилці до місяця, розморожування через холодильник Цукор з’єднати з пектином перемішати

3. Пюре нагріти майже до кипіння (80 градусів), ввести Цукор – постійно помішуючи Варити хвилину, постійно помішуючи віночком Зняти з вогню, вилити в миску з широким дном, дати охолонути на столі Після остигання прибрати в холодильник на годину Перед використанням перемішати Зберігання: В герметичній упаковці, у холодильнику до 5 днів, в морозилці до місяця, розморожування через холодильник

Відео рецепт 👇