Торт Пташине Молоко класичний радянського часу

Суфле з мільйонами бульбашок. Як у дитинстві, тільки ще смачніше 😋 Як смачно зробити Торт Пташине Молоко класичний радянського часу простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

▫️сирий білок – 110 гр.
▫️лимонна кислота – 0,5 гр.
▫️цукор – 350 гр.
▫️вода – 160 гр.
▫️агар 900 – 5 гр. (краще Чилі або Індонезія)
▫️вершкове масло 82,5 % – 180 гр.
▫️незбиране згущене молоко – 100 гр.
▫️шоколад – 200 гр.
▫️какао-масло – 40 гр.

Торт Пташине Молоко класичний радянського часу покроковий рецепт

1. Готуємо суфле: 160 гр. води кімнатної температури додаємо 5 гр. агару і розмішуємо. Каструлю з товстим дном ставимо на плиту (вибираємо середню потужність). Як тільки починає кипіти, додаємо 350 гр. цукру і варимо, постійно помішуючи, до температури 110* В сухої знежиреної ємності збиваємо білки кімнатної температури з лимонною кислотою до міцних пиков.
2. додаємо Тонкою цівкою гарячий сироп. В окремому посуді збиваємо вершкове масло кімнатної температури (не гріємо в мікрохвильовці) зі згущеним молоком до об’єднання. Додаємо кремову масу до білків, завареним сиропом і збиваємо до об’єднання. Готове Суфле 👌
3. Виливаємо в круглі форми діаметром 8 см і в холодильник для стабілізації . Глазируем: Розтоплюємо шоколад і какао-масло. При досягненні 35-40*, глазируем тістечка, поставивши на сітчасту підставку. Щоб легко зібрати шоколад і використовувати повторно, стіл затягуємо харчовою плівкою перед глазировкой.