Гарбуз з картоплею, нутом, цибулею на сковороді простий рецепт. Мега корисне поєднання в одній тарілці – обсмажений хрусткий нут на ніжної кремової подушці з гарбуза. По-моєму ідеальний варіант для затишного осіннього вечері.
Інгредієнти
•1 цибулина
•400г м’якоті гарбуза
•1 великий картопля
•200гр нуту (звареного або консервованого)
•2 зубчики часнику
•0,5 ч ложки куркуми/каррі/імбир (за бажанням)
•розмарин
•овочевий бульйон (або вода)
•сіль
•оливкова олія
Гарбуз з картоплею, нутом, цибулею на сковороді покроковий рецепт
1. Обсмажити крупно нарізану цибулю на оливковій олії. Додати очищену і нарізану кубиками гарбуз і картоплю, обсмажити 3-4 минуты.
2. Залити гарячим овочевим бульйоном або окропом (так, щоб рідина покривала овочі), посолити і варити близько 20 хвилин. Додати куркуму і подрібнити все блендером.
3. На іншій сковороді обсмажити часник з розмарином на оливковій олії. Додати нут і обсмажити до рум’яності. При подачі полити тонкою цівкою оливкової олії і викласти зверху нут.
Відео рецепт 👇