Ділюся рецептом ароматних гарбузових булочок з корицею. Вийдуть з першого разу. Сьогодні у мене для вас рецепт м’яких булочок на дріжджовому тесті з додаванням гарбузового пюре. Завдяки гарбузі колір виходить яскравим і сонячним, а кориця надає булочкам неймовірний аромат. Давайте готувати.
Інгредієнти
Тісто
• Борошно 300 г
• Пюре гарбуза 100 г
• Рослинна молоко 100 р
• Рослинне масло 15 г
• Кокосове масло 15 г
• Цукор 25 г
• Дріжджі 5 р
• Тепла вода 30 р
• Сіль 3 г
Начинка
• Цукор 40 г
• Кориця 1 ч. л.
• Рослинне масло 15 г
• Імбир і мускатний горіх
Гарбузове булочки з корицею покроковий рецепт
1. Тісто.
Сухі дріжджі розмішую в теплій воді і прибираю в бік. Гарбузове пюре збиваю в блендері з рослинним молоком. Додаю олію, цукор, дріжджі з водою, розтоплене кокосове масло і борошно.
Сухі дріжджі розмішую в теплій воді і прибираю в бік. Гарбузове пюре збиваю в блендері з рослинним молоком. Додаю олію, цукор, дріжджі з водою, розтоплене кокосове масло і борошно.
Замішую тісто. Викладаю готове тісто на поверхню, присипану борошном, і збираю в кулю. Глибоку ємність змащую маслом, кладу туди тісто і накриваю харчовою плівкою. Залишаю в теплому місці на 40 хвилин. Тісто має піднятися в 2 рази. Присипаю стіл борошном і розкачую тісто в пласт.
2. Начинка.
Цукор змішую з корицею, невеликою кількістю імбиру і мускатного горіха. Додаю олію і перемешиваю.
Цукор змішую з корицею, невеликою кількістю імбиру і мускатного горіха. Додаю олію і перемешиваю.
3. Розподіляю начинку по всьому тесту і повертаю в рулет. Нарізаю рулет трапеціями, трохи притискаю їх і викладаю на деко, застелене папером для випічки. Даю булочкам піднятися протягом 20 хвилин. Випікаю 20 хвилин при 180°C. Булочки виходять красивого золотистого кольору, приголомшливими на смак і аромат.