Гарбузове печиво з бананом

Ви більше не купите в магазині печеньки! Адже я навчу вас готувати такі печеньки, які полюблять ваші дітки! М’які всередині і хрусткі зовні. Приготуйте формочки, будемо замішувати тісто і вирізати кукіси! Чим хороші мої печива? Тим, що вони без цукру, лактози, яєць, з корисною гарбузом! Як зробити Гарбузове печиво з бананом рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 р. 233.93/5.98/8.06/32.98

▪️120 р. стиглого банана
▪️75 р. готової гарбуза (я запікала)
▪️30 р. рослинного масла
▪️200 р. пшеничне ц/з борошно або полбяна (якщо без глютену, то використовуйте суміш різних)
▪️5 р. розпушувача
▪️1/2 ч. л. кориці

Гарбузове печиво з бананом покроковий рецепт

1. Розігріваємо духовку при 180 градусах. ⠀ Банан, гарбуз, рослинна олія подрібнюємо в блендері до стану пюре. ⠀ Борошно, розпушувач, корицю об’єднати, перемішати віночком. ⠀
2. До сухих інгредієнтів додати вологі. Замісити тісто. Воно не повинно липнути до рук. Якщо липне, підсипте трохи борошна. ⠀ Розкотіть тісто товщиною не більше 0,5 см.
3. Виріжте печиво. ⠀ Випікати 30 хвилин при 180 градусах. ⠀ Чим тонше печеньки, тим менше часу потрібно для приготування. Орієнтуйтеся на свою духовку.

Відео рецепт 👇