Як зробити Гарбузово картопляні деруни простий рецепт на сковороді.
Інгредієнти
🔹300 гр очищеного гарбуза
🔹300 гр очищеного картоплі
🔹6 ст. л. борошна
🔹3 ст. л. рослинного масла
🔹1/2 ч. л. мускатного горіха
🔹1/2 ч. л. солі
Гарбузово картопляні деруни покроковий рецепт
1. Гарбуз і картоплю тремо на крупній тертці. Руками віджимаємо зайвий сік і зливаємо його. Додаємо борошно, мускатний горіх, сіль і ретельно перемешиваем.
2. Смажимо деруни на добре розігрітій сковороді з рослинним маслом — по 3 хвилини з кожного боку на середньому вогні. На один драник йде 1 ст. л. тесту;
3. Сковороду можна накрити кришкою, щоб деруни добре пропеклися всередині. Витираємо зайві масло з паперовим драніков полотенцем.