Сирники запечені в сметанному кремі в духовці

Як приготувати смачні Сирники запечені в сметанному кремі в духовці рецепт простий. Сирники це завжди чудово, але якщо запекти їх в сметанному кремі і подати з ягодами, це ще прекрасніше, правда?

Інгредієнти

400 г сиру
2 жовтки
100 г борошна (або манної крупи)
50 г цукру

350 г сметани
50 г цукру (чи за смаком)
10 г ванільного цукру
1 яйце
Борошно для обвалювання сирників
Рослинна олія для смаження

Сирники запечені в сметанному кремі в духовці покроковий рецепт

1. Сир протерти через сито. Змішати сир з жовтками, додати борошно і цукор, перемішати, за бажанням поставити масу в холодильник на 30 хвилин або довше, так буде легше формувати сирники. Їх охолодженої сирної маси сформувати приблизно однакові сирники (зручно це робити змоченими водою руками), обваляти в невеликій кількості муки.
2. Обсмажити сирники на рослинному маслі на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору, не доводячи до готовности.
3. Сметану змішати з цукром, ванільним цукром і яйцем, вилити в широку форму для запікання, зверху, притапливая, викласти обсмажені сирники. Запікати в заздалегідь розігрітій духовці при 160 ° С, 10-15 хвилин, поки сметана не схопиться. Перед подачею за бажанням прикрасити ягодами.