Гарбузовий бісквіт для торта в духовці

Гарбузовий бісквіт для торта в духовці простий рецепт. Друзі, ділюся рецептом сонячного бісквіта. Він виходить дуже смачний, ніжний, пористий і легкий в роботі. Я нарізала його тонко і прослоила кремом на основі сиру і вареного згущеного молока, це дуже вдале поєднання. Ви можете приготувати заварний сметанний крем або сирний, додати карамель, волоські горіхи, апельсини, карамелизованные яблука або консервовані персик.

Інгредієнти

✅ яйця – 3 шт
✅ цукор – 250 гр
✅ пюре з гарбуза – 200 гр
✅ рослинне масло – 70 г
✅ борошно – 250 гр
✅ розпушувач – 7 гр

Пишу рецепт крему:
✅ сир сирний – 350 гр
✅ вершки 33-35 % – 250 гр
✅ варене згущене молоко 1 банка (370-380 гр)

Гарбузовий бісквіт для торта в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз для пюре потрібно запекти в духовці або мікрохвильовій печі до м’якості, потім подрібнити блендером.
2. Яйця збийте з цукром, пюре з’єднайте з маслом і з’єднайте з яйцями. Борошно змішайте з розпушувачем і додати до яєць з пюре. Розмішайте, щоб не було комочков.
3. Я випікала бісквіти в 3х кільцях діаметром 16 см при 170 С близько 35 хвилин. Готовність перевіряла шпажкою. Можете взяти форми іншого діаметру, тоді регулюйте час випічки самостоятельно.
4. Пишу рецепт крему:
Всі продукти повинні бути з холодильника. Сир і згущене молоко з’єднайте і збийте міксером до повного об’єднання і щоб не було грудочок. Не припиняючи збивати, поступово влийте вершки і збийте крем до рельєфу (віночок повинен залишати чіткий слід яка не розпливається).