Я вам тут рецепт гарбузового супу заборгувала, виправляюсь)) Готуємо Гарбузовий крем суп з часником рецепт простий. Хоча буду чесною, ну не важу я ніколи ні кількість гарбуза, ні обсяг бульйону чи води, так і спеції сиплю на все той же горезвісний очей. Це вам не випічка, помилитися тут досить складно) Але заради вас, я зробила над собою зусилля)) Отже, найпростіший рецепт гарбузового супу, взявши за основу можна пофантазувати і приготувати якусь незвичайну варіацію.
Інгредієнти
✔️гарбуз очищена – 800 р
✔️цибулина – 1 шт.
✔️часник – пара зубчиків
✔️овочевий бульйон або вода – 500 мл
✔️оливкова олія – 2 ст. л.
✔️мускатний горіх (тертий)/сіль/перець все на смак
✔️пару гілочок чебрецю
✔️вершки для подачі – 4-5 ст. л.
✔️сир Пармезан/насіння для подачі
Гарбузовий крем суп з часником покроковий рецепт
1. Гарбуз очистити від насіння і шкірки, нарізати невеликими шматочками. Цибулю і часник нарізати і злегка обсмажити на парі столових ложок оливкової олії, додати чебрець, потім викладе всю гарбуз, посолити, поперчити, додати прянощі і залити бульйоном або водой.
2. Довести до кипіння і проварити 15-20 хвилин на невеликому вогні під кришкою. Зняти суп з вогню і подрібнити заглибним блендером до стану гладкого пюре.
3. При подачі скропити оливковою олією, полити вершками і прикрасити насінням. Або як варіант посипати тертим сиром. Відразу подавати на стол.