у мене вперше в житті вийшов ідеальний рулет🧡 та ще й гарбузовий! Як зробити Гарбузовий рулет з кремом рецепт простий. Це була моя біль, при тому, що я обожнюю рулети, мені вони здаються смачнішими тортів. Цей гарбузовий – не виняток, він виходить приголомшливо✨ Особливо мене вразило, наскільки просто його готувати! Весь секрет у тому, щоб загорнути його, поки він гарячий, і тісто пластичне і не рветься. Спробую і з іншими видами рулетів ⠀ Це дуже смачно. Всім піч 🙌🏻
Інгредієнти
-150 г борошна;
-щіпка солі;
-1 год л соди;
-1 год л кориці;
-по щіпці мускатного горіха, гвоздики й імбиру;
-150 г гарбузового пюре;
– 200 г цукру;
-3 яйця;
-1 год л ванільного екстракту;
⠀
Для крему:
-220 г сирного сиру типу Альметте кімнатної температури;
-60 г вершкового масла кімнатної температури;
-40 мл кленового сиропу (можна замінити на цукрову пудру до смаку);
Гарбузовий рулет з кремом покроковий рецепт
1. Для тіста: розігрійте Духовку до 175 С; Деко вистелити пергаментом для випічки; У мисці змішайте борошно, соду, сіль і спеції; В окремій мисці змішайте гарбузове пюре, яйця, цукор і ванільний екстракт; З’єднайте сухі і рідкі інгредієнти і перемішайте до однорідності; Вилийте тісто на деко, розрівняти;
2. Випікайте близько 15 хвилин, поки встромлена в центр дерев’яна паличка не буде виходити повністю сухий; Готовий бісквіт вийняти, піднявши край пергаменту, перекласти на жаростійку поверхню. І поки бісквіт ще гарячий загорнути в рулет разом з пергаментом і залишити остигати; Щоб не попекти руки, можна використовувати рушник;
3. Поки рулет остигає, зробимо крем: Всі інгредієнти збити міксером до пишноти; Акуратно розгорнути остиглий рулет, видаливши папір, викласти на чистий рушник, посипане цукровою пудрою. Промазати рулет рівномірно кремом, знову загорнути. Загорнути в плівку готовий рулет і перед подачею прибрати в холодильник мінімум на час.