Гарбузовий суп пюре з кокосовим молоком

Як смачно зробити Гарбузовий суп пюре з кокосовим молоком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🎃 1 невелика гарбуз;
1 морква;
1 маленька цибулина;
1-2 зубчики часнику;
100-150 мл. кокосового молока;
приправа «Лемонграс» – пів чайної ложки;
сіль і перець чилі – за смаком;
трохи кокосового масла для обсмажування.

Гарбузовий суп пюре з кокосовим молоком покроковий рецепт

1. Гарбуз почистити і порізати кубиками. Залити водою, щоб тільки покрила гарбуз. Поставити варити, як закипить вогонь уменьшить.
2. Поки варитися нарізати дрібно цибулю і часник, моркву натерти на крупній тертці і обсмажити на сковороді з краплею кокосового або іншого рослинного масла до полуготовности.
3. Потім посолити гарбуз додати приправи, додати овочі і влити кокосове молоко. Варити до м’якості, потім пробити блендером до стану супа-пюре.
4. Можна при подачі додати ще трохи кокосового молока і гарбузового семечек.