Як зробити Гарбузовий торт рулет вертикальний з кремом чіз рецепт простий. Я давно мріяла про такий торті у вертикальну смужку. Пам’ятаю, вперше побачила подібне у крутого фудблогера – це був медовик з найтоншими коржами. Тоді мене ця ідея вразила і надовго засіла в голові 😍 І ось, не минуло й кількох років, і подібна краса красується і в моєму блозі. А ще цей торт доводить, що головне – ідея. Тому що по суті це рулет, але порізаний і зібраний зовсім інакше. І в результаті вийшла зовсім інша святкова історія 🤘 Торт прекрасний! Він ніжний, м’який, соковитий і смачний. Я його рекомендую на будь-які події, тому що він заряджений на тотальне задоволення ❤️
Інгредієнти
Тісто:
⠀▫️200г гарбузового пюре (з печеного гарбуза)
⠀▫️2 яйця С1
⠀▫️150г цукру
⠀▫️100 мл рослинного масла
⠀▫️150г борошна
⠀▫️1ч.л. розпушувача
⠀▫️0.5 ч. л. кориці
Крем:
⠀▫️100 г м’якого вершкового масла
⠀▫️100г цукрової пудри
⠀▫️380г вершкового сиру
Гарбузовий торт рулет вертикальний з кремом чіз покроковий рецепт
1. Яйця збити з цукром в гладку кремову масу. Влити рослинне масло і додати однорідне гарбузове пюре. Розмішати. Змішати борошно, розпушувач і корицю і просіяти до масі. Розмішати ллється тісто. Деко застелити пергаментом і вилити тісто. Розрівняти тісто практично по всій поверхности.
2. Випікати при 180° 10 хвилин. Більше не потрібно – можна тісто пересушити. Тісто дістати, перенести на рушник, зняти пергамент і накрити. Для крему сир збити з пудрою, додати м’яке масло і розмішати до однорідного гладкого состояния.
3. Тісто розрізати уздовж на смуги по висоті вашого торта. Я розрізала вздовж на 3 частини. Кожну частину промазати кремом (залишивши небагато для промазки зібраного торт зверху і з боків). Далі скрутити частини равликом в торт. Готовий торт промазати залишилися кремом. Приємного апетиту!