Як зробити смачний Газаров перець по вірменськи на зиму рецепт простий і швидкий.
Інгредієнти
500 мл соняшникової олії
5 кг моркви
2 кг болгарського перцю
800 г ріпчастої цибулі
700-800 гр томатної пасти
4 ст води ( 1 літр)
1 кг перцю чилі (на любителя)
100 грзелени (у мене петрушка+кінза)
Газаров перець по вірменськи на зиму покроковий рецепт
1. Ріпчасту цибулю, моркву і болгарський перець очистити, помити. Потім нарізати кубиками (я це робила з допомогою комбайна). У сковороді розігріти олію, викласти цибулю, хвилин 10 підсмажити перенести в іншу каструлю і на цьому ж маслі посмажить моркву і готувати помішуючи приблизно 25 минут.
2. Можна цибулю і моркву разом посмажити Болгарський перець, нарізаний кубиками, чилі – кільцями додаємо до моркви з цибулею і готувати приблизно 6 хвилин. Додати томат-пасту, розведену водою і варити під кришкою 5-7 минут.
3. Зелень вимити, Порізати і відправити до перцю . Перемішати , додати сіль і зняти з вогню. Перекладати в чисті банки і закочувати стерильними кришками. Після, йдіть на плед, перевернувши банку, закутуємо пледом і залишаємо до повного застывания.
Відео рецепт 👇