Глазур для паски

Глазур для паски 🌿 Самий простий і швидкий спосіб! Зберігай, щоб не втратити😘

Інгредієнти

150 гр цукрової пудри
1 білок яйця С0 (30 гр)
щіпка лимонної кислоти

Глазур для паски покроковий рецепт

1. В білок додати лимонку – збити до утворення піни. Додати 1/3 пудри збити 30 секунд. Повторити 3 рази. Після додавання останньої порції, збити трохи дольше.
2. Глазур повинна бути. 🔥Білої. 🔥Тянучей. 🔥Пластичною. 4. Занурити шапочку паски в глазур або полити їй кулич.

3. Мені більше подобається поливати і розподіляти лопаткою. Глазур застигає швидко, це дуже зручно в роботі!

Відео рецепт 👇