Голі помідори без шкірки на зиму мариновані у власному соку

Голі помідори без шкірки на зиму мариновані у власному соку простий рецепт 🍅 як насіння, відірватися неможливо 😋 Всім доброго ранку!!! Це мої улюблені помідори. Банку я легко з’їдаю за один присід. Солодкі і смачні запаморочливо 😋.

Інгредієнти

Голенькие помідори

На літрову банку я додаю 8 ст л цукру 1/2 ст л солі і 4-5 горошини запашного перцю.

Голі помідори без шкірки на зиму мариновані у власному соку покроковий рецепт

1. Готуємо помідори. Робимо хрестової надріз на плодоніжці, опускаємо їх в окріп і очищаємо. Спеції на літрову банку‼️ У літрову банку кладемо 4-5 горошини запашного перцю. Укладаємо очищені помідори і пересипаємо їх цукром. На літрову банку я додаю 8 ст л цукру 1/2 ст л соли.

2. Ставимо помідори стерилізуватися. Почне виділятися сік, додаємо есенцію 70% 1/2 год л в кожну банку. Стерилізуємо десь 30 хвилин від моменту закипання. Помідори під час стерилізації починають оседать.

3. Однією банкою додаю інші. І, таким чином, рідини стає багато. Якщо томати зовсім не виділяють сік при стерилізації, то можна в кожну банку додати на етапі стерилізації по 50 мл кипятка.

4. Закатуємо і закутуємо до повного охолодження. У мене банки на відео 700 гр всі спеції перераховую під них.

Відео рецепт 👇