Голубці з пекінської капусти з сочевицею і грибами простий рецепт.
Інгредієнти
сочевиця Зелена 150 г
Печериці 10-12 шт
Ріпчаста цибуля 3 шт
Часник 2 зубчики
Морква 2 шт
Пекінська капуста 1 качан (чим ширше листя, тим краще)
Паста томатна 2-3 ст. л (або 4 помідора)
Спеції: паприка 1 ст. л., дрібка морської солі і чорного перцю
Зелений лук 2 шт.
Кокосове масло для смаження 3 ст. л.
Голубці з пекінської капусти з сочевицею і грибами покроковий рецепт
1. Не хочете фарш з бобових, тоді сміливо беріть в якості начинки – варену пшеницю 👍
2. Морквяно–цибульна шапка з томатною пастою надає неймовірний смак і аромат.
3. Замість пасти можна просто збити в блендері помідори. Тільки вибирайте солодкі, тоді страва буде ще смачніше🍅
Відео рецепт 👇