Голубці з пекінської капусти з сочевицею і грибами

Голубці з пекінської капусти з сочевицею і грибами простий рецепт.

Інгредієнти

сочевиця Зелена 150 г
Печериці 10-12 шт
Ріпчаста цибуля 3 шт
Часник 2 зубчики
Морква 2 шт
Пекінська капуста 1 качан (чим ширше листя, тим краще)

Паста томатна 2-3 ст. л (або 4 помідора)
Спеції: паприка 1 ст. л., дрібка морської солі і чорного перцю
Зелений лук 2 шт.
Кокосове масло для смаження 3 ст. л.

Голубці з пекінської капусти з сочевицею і грибами покроковий рецепт

1. Не хочете фарш з бобових, тоді сміливо беріть в якості начинки – варену пшеницю 👍

2. Морквяно–цибульна шапка з томатною пастою надає неймовірний смак і аромат.

3. Замість пасти можна просто збити в блендері помідори. Тільки вибирайте солодкі, тоді страва буде ще смачніше🍅

Відео рецепт 👇