Горіховий торт з кремом з кешью і маракуйєю

Горіховий торт з кремом з кешью і маракуйєю простий рецепт. Приготування складається з 3 етапів: Основа (випікається), Крем, Топінг.

Інгредієнти

Діаметр форми 18 см

Основа:
85 г горіхова борошно (я смолола мигдаль і кешью в кавомолці, можна просто взяти мигдалеву борошно)
13 г крохмаль топиоки
29 кокосове масло
15 сироп топінамбура

Крем:
Вага замоченого горіха кешью (заздалегідь кешью замочити, воду злити, використовувати тільки кешью)-180 р
Кокосове молоко-150 г
Кокосове масло-75г
Сироп топінамбура-70 р
Ефірне масло грейпфрута дотерра-2-3 краплі
Куркумін для кольору ( на око)

Покриття (можна зробити у формі, як у мене чи просто залити зверху крем)

Маракуйя 120 г ( я купувала заморожену в перехресті, думаю, можна використовувати будь-які ягоди)
кокосовий Цукор -10 р
Пектин ( у мене NH)- 4 р
Апельсиновий сік -10 г

Горіховий торт з кремом з кешью і маракуйєю покроковий рецепт

1. Основа:
З’єднати горіхову борошно і топиоковый крохмаль), додати сироп і кокосове масло в М’ЯКОМУ ВИГЛЯДІ (не розтоплене). З’єднати всі, вимісити в кулю. Форму застелити папером для випічки, викласти тісто і проткнути виделкою. Випікати 8-12 хв (у мене духовка була розігріта на 160′ і мені вистачило 8 хвилин). Дати остыть.

2. Крем:
Все помістити в чашу високошвидкісного блендера і створити шовковисту текстуру. Вилити на охолоджену основу. Поставити в морозильну камеру на 3-4 часа.
3. У сотейник викласти пюре, довести до кипіння, цукор змішати з пектином і висипати дощиком в пюре, перемішати віночком, щоб не було грудочок. Додати апельсиновий сік і знову довести до кипіння. Зняти з плити. ⠀ Залити форму ( у мене силіконова ) або вилити зверху замороженого крему. Остудити. ⠀

4. знову Прибрати в морозилку, щоб було зручно дістати з форми. Дістати з форми, прибрати в холодильник перед подачею на 2-3-4 години. ⠀ Зберігати в холодильнику в герметичному контейнері 3-5 днів, в морозильній камері – місяць. ⠀ Ще більше рецептів отримують ті, хто зареєструється в нашій команді 🤗