Грибне різотто з ячменю від Гордона Рамзі

Як смачно зробити Грибне різотто з ячменю простий від Гордона Рамзі покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Грибний бульйон:
8 унцій грибів, очищених і дрібно нарізаних
1 морква, дрібно нарізана
1 жовта цибулина, дрібно нарізана
3 зубчики часнику, роздавлені
1 унція сушених грибів, таких як білі гриби
Кошерна сіль
Оливкова олія

Ячмінне “Різотто”:
2 столові ложки несолоного вершкового масла
1 цибуля-шалот, дрібно нарізаний
1 цибулю-порей, білу і світло-зелену частини тонко нарізати на півкільця, промити, щоб видалити зернистість
1 фунт грибів, таких як шиітаке, видалити ніжки і обрізати кінчики, нарізати тонкими скибочками
2 гілочки чебрецю
1 чашка перлової крупи
Кошерна сіль
½ склянки білого вина
2 унції трюфельного сиру, такого як boschetto al tartufo або трюфельний Таледжіо, нарізати дрібними кубиками або натерти на тертці
Цедра 1 лимона

Салат із зелені і зелені:
¼ чашки листя петрушки, порваних
½ чашки микрогринов
Оливкова олія першого віджиму хорошої якості
Кошерна сіль
Цедра і сік 1 лимона

Грибне різотто з ячменю від Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Приготуйте грибний бульйон: Налийте трохи оливкової олії у велику каструлю з товстим дном і поставте на середньо-слабкий вогонь. Додайте свіжі гриби, морква, цибуля, часник і невелику щіпку кошерної солі і тушкуйте близько 10-15 хвилин, часто помішуючи, щоб нічого не пригоріло. Додайте сушені гриби, влийте 10 склянок води і доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до середньо-низького і варіть на повільному вогні не менше 30 хвилин, якщо у вас є час, то дольше.
2. Зніміть з вогню і перелийте в каструлю з середнім бульйоном, придавлюючи овочі, щоб отримати якомога більше рідини. Відмовтеся від овочів і поставте проціджений бульйон на дуже слабкий вогонь, щоб він залишався теплим, поки ви готуєте різотто. Приготуйте “різотто”: Протріть велику каструлю, в якій ви готували бульйон, паперовим рушником, потім додайте вершкове масло і розтопити на середньому огне.
3. Додайте цибулю-шалот, цибулю-порей і дрібку солі і обсмажуйте протягом 3-5 хвилин, поки вони не почнуть розм’якшуватися. Додайте гриби і чебрець і продовжуйте готувати, періодично помішуючи, поки гриби не стануть м’якими і більша частина рідини не випарується. Додайте ячмінь і невелику щіпку солі і дайте підсмажитися протягом 1-2 хвилин до появи аромата.
4. Додайте біле вино для розігріву і зішкребіть із дна сковороди подрумянившиеся шматочки і готуйте кілька хвилин, поки більша частина рідини не випарується. Зменшіть вогонь до середньо-низького і влийте ополоник грибного бульйону. Часто помішуйте, поки ячмінь не вбере більшу частину рідини.
5. Продовжуйте цей процес, додаючи ополоник бульйону і помішуючи, поки він не вбереться, протягом приблизно 30-40 хвилин, коли ячмінь стане м’яким, але все ще трохи смачним. Зніміть з вогню і додайте трюфельний сир і лимонну цедру. Спробуйте на приправу і при необхідності скорректируйте.
6. Салат із зелені: У мисці середнього розміру змішайте листя петрушки і зелень, потім збризніть оливковим маслом і перемішайте. Додайте сіль, лимонну цедру і невелику кількість лимонного соку, перемішайте. Спробуйте на смак приправу і відрегулюйте по мірі необходимости.
7. Подавайте поверх різотто. Рада по приготуванню: Підготуйте гриби, використовувані в різотто, заздалегідь, а викинуті плодоніжки додайте в бульйон для додання додаткового вкуса.